Skip to main content

Featured

How To Clean Dyson Humidifier Am10

How To Clean Dyson Humidifier Am10 . Place the shrouds to one side on the clean, dry surface. The dyson am10 humidifier's biggest advantage is its ability to purify water. Dyson Humidifier Review Can It Improve Dry Skin? from theldndiaries.com Ensure the machine is in humidifier mode, if no mist is visible then clear the amplifier of any obstructions. The dyson am10 humidifier's biggest advantage is its ability to purify water. Never use alcohol or anything too strong, because you're going to be breathing in anything left behind!

Were Rındam De Were Sözleri


Were Rındam De Were Sözleri. Were rinda’m de were, were cana’m de were were delalê… dibişire ey yarê weke heyvê, wek tavê wer kulîlka biharê were cana’m de were, were rinda’m de were, were gewra’m de were were. Ömrümün sebebi oldu senden uzaklaştıktan sonra hayatımın sebebi oldu çok gecelerim çok günlerim çok üzüntülü baharlar geldi geçti gitti kışa yine sen aklıma geldiğinde gözyaşlarıyla.

Koma Du Bıra Were Rındam 2020 YeniKürtçe YouTube
Koma Du Bıra Were Rındam 2020 YeniKürtçe YouTube from www.youtube.com

Hadi gel yâr, ah derdim(sin) gamım, derdim, merakım, elemim(sin) derin bir yara, (ta). For in our hearts the dreams are still the same. Gözyaşlarıyla dolar gözlerim sen aklıma geldiğinde ateş girer yüreğime bende biliyorum sen benden çok uzaksın gece rüyalarında bir kere gel beni görmeye sözlerin okunuşu destê mın te.

Gündüz Gеcе Aklımdasın Gözlеrim Uykuya Hastеr Ağlamaktan Gözyaşım Kalmadı Gеl Gеl Güzеlim Zalim Yarım Insafsız Yarım Ömrüm Çürüdü Burada Dön Bir Bak Bana Güzеl Yarim Buralardan.


Min bo te nuxse çêkir. Min bo te nuxse çêkir. Herê her nayê herê her nayê.

Ez Nexweşim Şarkısın Sözleri Hesen Cizrawi Müziği Ise Şivan Perwer‘e Aittir.şarkı Zembîlfiros Albümündedir.albüm 1992 Yılında Çıkmıştır.


If by chance i’d see you in the tavern. Ömrümün sebebi oldu senden uzaklaştıktan sonra hayatımın sebebi oldu çok gecelerim çok günlerim çok üzüntülü baharlar geldi geçti gitti kışa yine sen aklıma geldiğinde gözyaşlarıyla. Were zalim de were, were cana'm de were were rinda'm de were, were delalê.

De Were Were De Were Were Tu Û Azаdî Yê.


Male bavê te xirab be dîsa nehatî. Male bavê te bişewite dîsa. Were rinda’m de were, were cana’m de were were delalê… dibişire ey yarê weke heyvê, wek tavê wer kulîlka biharê were cana’m de were, were rinda’m de were, were gewra’m de were were.

Let Me Photograph You In This Light In Case It Is The Last Time That We Might Be Exactly Like We Were Before We Realized We Were Sad Of Getting Old It Made Us.


O ki aşkın derdini görmeyen. We thought they’d never end. Ji minre veke wî baxê îrem da ez bi xwînim ilmê sîneyê ew sêv û hirmî ew hejîr û nerm da kû ez rûnêm li textê serayê.

Those Were The Days My Friend.


De were lê ayy derdê. Discover de were by rezan gunes. Dibişire ey yarê weke heyvê,.


Comments

Popular Posts